skip to Main Content

De stichting Margreet Honig Foundation beschikt niet over eigen kapitaal en is volledig afhankelijk van donaties en steun van derden.
Voor het realiseren van de projecten van de Margreet Honig Foundation is uw donatie van harte welkom. Uw bijdrage wordt onder meer besteed aan de huur van locaties voor onze activiteiten, de vergoedingen aan onze docenten en aan beurzen voor studenten.

Help ons om het belangrijke cultuurgoed van Margreet Honig in stand te houden!

U kunt al bijdragen vanaf 1 euro per maand.

Giften/donaties

U kunt uw giften/donaties storten op:
NL39TRIO0379251973
BIC: TRIONL2U
Margreet Honig Foundation
Stadhouderskade 150, Amsterdam
Nederland

Via een incasso-formulier

Wanneer u het incasso-formulier download en opstuurt naar de Margreet Honig Foundation, wordt er via een automatische incasso maandelijks een vast bedrag van uw rekening afgeschreven. Met deze ene handeling levert u een onmisbare bijdrage aan het werk van de Margreet Honig Foundation. Het minimumbedrag is € 1 per maand.

Postadres:

Margreet Honig Foundation
Stadhouderskade 150
1074 BB, Amsterdam
Nederland

ANBI / PBO

De Margreet Honig Foundation is is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’(ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan de MHF zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.

Om als een ANBI aangewezen te kunnen worden, moeten het doel en de feitelijke werkzaamheden van de instelling voor 90% of meer een algemeen belang dienen.

RSIN / VAT-number
858778713

KVK number
71600612

Zie o.a. deze links van de belastingdienst:

Periodieke giften:

Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een schenkingsovereenkomst.
Deze schenkingsovereenkomst kunt u invullen en ondertekenen en dan opsturen naar:

Margreet Honig Foundation
p/a Trambaanweg 3
3911 AH Rhenen

Denkt u aan een kopie van dit formulier voor uw eigen administratie!

Legaat/schenkingen na overlijden

Vind u het een mooie gedachte om na uw overlijden onze organisatie een steuntje in de rug te geven? Dan kunt u dit vast laten leggen in uw testament. Wilt u over deze mogelijkheid met ons van gedachten wisselen of meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken
nl_NLDutch