Ga naar hoofdinhoud

Onze missie en visie

De Margreet Honig Foundation (MHF) maakt het mogelijk dat zowel zangdocenten als zangers de kans krijgen hun talent te ontplooien.

De stichting MHF werft middelen om de activiteiten te realiseren die ten dienste staan van bovenstaande doelstelling. Hieronder vallen de zomercursussen Zen, zang en spel, de Margreet Honig Summer Academy en de trainingen Teach the Teacher.

"Van elkaar leren en je verdiepen in elkaar is de basis van het leerproces. Ik wil de krachten van zangdocenten en studenten bundelen."
~ Margreet Honig

Margreet Honig heeft een bijzondere kijk op zangonderwijs Een bekende uitspraak van Margreet Honig is dat zij niet een zanger wil zien, maar een zingend mens.

Niet uitsluitend de ontwikkeling van de techniek, maar ook zelfvertrouwen en plezier in het vak staan centraal. Deze verschillende aspecten komen aan bod in de door de MHF georganiseerde activiteiten. Naast zanglessen is er aandacht voor speltechniek en meditatie, die beide de zanger helpen zich tot een complete artistieke persoonlijkheid te ontwikkelen.

Back To Top
Zoeken
nl_NLDutch