skip to Main Content

De Margreet Honig Foundation (MHF) is opgericht om zowel de werk – als denkwijze van Margreet Honig wat betreft het zangonderwijs te verspreiden en vast te leggen. U kunt helpen met het realiseren van de doelstelling van de Margreet Honig Foundation, uw donatie is meer dan welkom. De Margreet Honig Foundation is volledig afhankelijk van giften en donaties, zowel van particulieren als van fondsen. Help ons om het belangrijke culturele erfgoed van Margreet Honig in stand te houden.

Hieronder ziet u de manieren waarop u de Foundation kunt steunen:

Bequests/Legacies

If you are considering supporting our organization after your death, you may wish to make a bequest to the Margreet Honig Foundation in your will.If you are interested in such a possibility, please be so kind to contact us.

Eenmalige gift/donatie

U kunt uw gift/donatie storten op:
NL39TRIO0379251973
BIC: TRIONL2U
Margreet Honig Foundation
Stadhouderskade 150, Amsterdam, Nederland

By direct debit

Wanneer u het incassoformulier downloadt en opstuurt naar de Margreet Honig Foundation, wordt er via een automatische incasso maandelijks een vast bedrag van uw rekening afgeschreven. Met deze ene handeling levert u een onmisbare bijdrage aan het werk van de Margreet Honig Foundation. Hier kunt u het incassoformulier downloaden. Graag invullen, ondertekenen en opsturen naar:
Penningmeester Margreet Honig Foundation
Trambaanweg 3
3911 AH Rhenen

Public Benefit Organisation

The Margreet Honig Foundation is a Public Benefit Organisation (PBO) in the Netherlands. This means that at least 90% of the efforts of the MHF benefit the common welfare. This may entail certain considerable tax breaks within the Netherlands.

RSIN / VAT number
858778713

KVK number
71600612

Zie o.a. deze links van de belastingdienst voor meer informatie:

Gifts

Conditions

Met een periodieke gift:

De Margreet Honig Foundation is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’(ANBI). Dit houdt in dat uw periodieke giften aan de MHF zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Periodieke giften mag u helemaal aftrekken van de belasting, voor eenmalige giften geldt een maximum en een drempel. Zie deze link naar de belastingdienst voor meer informatie.
Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een schenkingsovereenkomst. U legt zich vast voor minimaal vijf jaar. De schenkingsovereenkomst kunt u hier downloaden. Graag invullen, ondertekenen (tweemaal) en opsturen naar:
Penningmeester Margreet Honig Foundation
Trambaanweg 3
3911 AH Rhenen

Magdalena Kožená

Back To Top
Search
en_GBEnglish