skip to Main Content

Masterclass: Zing met Hart en Ziel

Margreet Honig geeft les aan leraren (Teach the Teacher), 3-delig

– Deel 1 Margreet Honig, Bert van de Wetering & Eske Tibben

De totale Masterclass bestaat uit 3 delen. Dit is deel 1.

Deel 1: Margreet Honig coacht Bert van de Wetering terwijl hij les geeft aan Eske Tibben. (54 min.)

Ontdek de rijke wereld van de stem met de opname van deze unieke masterclass “Zing met Hart en Ziel.” De wereldwijd geprezen en bekende zangcoach Margreet Honig deelt haar kennis en inzichten met Bert van de Wetering, die in deze serie de zangers Eske Tibben en Twan van der Wolde (deel 2) coacht.

🎶 Voor Zangers:

Laat je betoveren door de magie van Margreet Honig’s wijsheid. Ontdek hoe je een stem volledig vrij en vol overgave kunt laten stromen, terwijl je wordt geïnspireerd door de schitterende stem van Eske, begeleid aan de piano door Daan Boertien.

🎤 Voor Zangcoaches:

Margreet Honig coacht Bert van de Wetering in de kunst van het lesgeven. Ontdek de diepgaande vaardigheden die essentieel zijn voor het begeleiden van vocaal talent.

💰 Investering:

Slechts €10 waarna je 90 dagen toegang hebt tot de opname van deel 1 van deze masterclass.

Met je bijdrage ondersteun je tevens de activiteiten van de Margreet Honig Foundation.

🌐 Waar dan ook:

Deze virtuele belevenis is toegankelijk via internet op je computer, laptop, tablet of telefoon. Leer en geniet waar jij je het meest op je gemak voelt.

KOOP NU (deel 1)


Deelnemers:

ZANGCOACH – MARGREET HONIG

Al 40 jaar vinden beroemde zangers van over de hele wereld hun weg naar Margreet Honig. Door haar positieve energie en persoonlijke benadering weet zij uit eenieder het beste te halen.

Sinds 40 jaar wijdt Margreet Honig zich helemaal aan het opleiden van zangers. Zij was lange tijd hoofdvakdocente aan het Rotterdams Conservatorium en het Conservatorium van Amsterdam.

Margreet Honig wordt over de gehele wereld veelvuldig uitgenodigd voor het geven van masterclasses en interpretatiecursussen. Op dit moment steekt Margreet veel tijd en energie in het overdragen van haar inzichten op een volgende generatie zangpedagogen.

ZANGCOACH – BERT VAN DE WETERING

De zangcarrière van Bert van de Wetering begon tijdens zijn opleiding Docent Muziek. Na zijn studie koos hij voor klassiek zang als hoofdvak. Sindsdien staat hij al ruim 15 jaar met plezier op het podium.

Inmiddels heeft hij 20 jaar pedagogische ervaring en heeft hij diverse koren gedirigeerd. Zijn ervaringen heeft hij gebundeld in het trainingsprogramma ‘Zing als van Zelf’, waarin hij mensen help tvertrouwen, eigenheid en plezier te vinden in het zingen.

ALT/MEZZOSOPRAAN – ESKE TIBBEN

Eske groeide op in een muzikale familie. Zij zong en speelde piano vanaf haar vroege jeugd. Klassieke zang studeerde ze aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen met hoofdvakdocenten Hanneke de Wit, Marion van den Akker en Marcel Boone.

De laatste jaren heeft Eske zich ontwikkeld tot een veelgevraagd soliste, geliefd om haar bijzondere, warme timbre (o.a. Passionen, Weihnachtsoratorium en cantates van J.S. Bach, Messiah van G.F. Händel, Elias en Paulus van F. Mendelssohn). Bij producties van de Nederlandse Reisopera was ze lid van het operakoor (onder meer Orphée et Eurydice onder regie van Floris Visser, Opera van het Jaar 2015).

PIANO – DAAN BOERTIEN

Daan Boertien, Nederlandse concertpianist gespecialiseerd in liedbegeleiding, trad recentelijk op met Benjamin Appl, Roderick Williams en Thomas Oliemans. Zijn debuut-cd met bariton Michael Wilmering werd lovend ontvangen. Sinds 2020 is hij Associate Artist verbonden aan de Dutch National Opera Studio.

Boertien won diverse prijzen, waaronder de Berenbergprijs in 2020 en de DAAD-prijs in 2019. Op 10-jarige leeftijd werd hij aangenomen bij de Young Musician’s Academy van het Conservatorium van Tilburg. Hij studeerde vervolgens bij David Kuyken in Amsterdam en Burkhard Kehring in Hamburg, met beurzen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Oscar und Vera Ritter-Stiftung Hamburg.

 

🎙️  EXTRA: Q & A:

Naast de meesterlijke sessie hebben we nog een Q&A toegevoegd (deel 3, nog niet beschikbaar) waarin Margreet Honig vragen beantwoordt. Hiermee kun jij je kennis verrijken over de magie van de stem.

KOOP NU (deel 1) 


Deze Masterclass is een samenwerking van de Margreet Honig Foundation & Zing als Vanzelf.

Back To Top
Search
en_GBEnglish