Ga naar hoofdinhoud

“Het is veel belangrijker om plezier te hebben in het zingen dan te streven naar het onmogelijke.”

~ Margreet Honig

Workshops en zomercursussen

Workshops voor docenten

In de workshops voor zangdocenten draait alles om samenwerking. Het is een vurige wens van Margreet Honig dat docenten hun krachten meer samenbundelen.
Tijdens de workshops van de Margreet Honig Foundation is er alle ruimte voor docenten en studenten om elkaar vragen te stellen en elkaar advies te geven. In de bijeenkomsten wordt er door verschillende docenten, in aanwezigheid van Margreet Honig, lesgegeven aan een proefkonijn of eigen student.
Met als uiteindelijk doel om elkaar, doormiddel van meer interactie, te versterken. Tegelijkertijd worden op deze manier, de idealen van Margreet Honig doorgegeven aan een jongere generatie zangdocenten.

Zomercursussen

Zen en Zang

De zomercursus Zen en Zang werd in 2009 opgericht. Tijdens deze zomercursus wordt naast de ontwikkeling van de stem, ook aandacht besteed aan de menselijke psyche. Met de achterliggende gedachte dat wanneer een zanger zich mentaal sterk voelt, dat ook tot zijn recht komt op het podium.
Tijdens de cursus worden naast zanglessen, meditatie (Zen) dramalessen ook mentale trainingen gegeven.
Aan Zen en Zang werken diverse docenten mee, het vaste team bestaat uit Margreet Honig (individuele zanglessen), Marc Brookhuis (Zen) en Elsina Jansen (groeplessen spel / drama).
Zen en Zang biedt jaarlijks plek aan tien internationale zangers en vindt plaats op het landgoed Preau in Frankrijk. (www.preau.nl)
Voor de selectieprocedure kunt u contact opnemen met: Marc Brookhuis, brookhuis@yahoo.com

De Margreet Honig Summer Academy

Ook tijdens de Margreet Honig Summer Academy is er voor klassieke zan-gers de mogelijkheid om zich op meerdere vlakken te ontwikkelen. Op het Schloss Weinberg in Oostenrijk krijgen de studenten een week lang zangles, acteerlessen en zenmeditatielessen aangeboden.

Meer info?
Voor aanmeldingen en overige informatie kunt u contact opnemen met: ?

Back To Top
Zoeken
nl_NLDutch